Royal Belgian Caviar Osietra 30gr. op ijs - blini’s Royal Belgian Caviar 30gr. sur glace - blini’s
68
Blikje Spaanse sardines
Blikje Spaanse sardines in olijfolie - bruschetta ‘Maldon zout’ Sardines en huile d’olive en boîte de conserve bruschetta - sel ‘Maldon’
22
Gesneden bavette Black Angus
Gesneden bavette Black Angus‘Chimichurri’ gemarineerd en kort gegrild Bavette Black Angus marinée, grillée et coupée ‘Chimichurri’
24
Burrata di Bufala (v)
Burrata di Bufala - groene asperge - artisjok crème van groene kruiden - pijnboompit Burrata di Bufala - asperge verte - artichaut crème d’herbes vertes - pignons de pin
24
Vitello Tonnato
Vitello Tonnato - kalfsfilet traag gegaard - tonijn mayo - appelkappers Vitello Tonnato - filet de veau cuisson lente mayo de thon - câpres-pommes
26
Gefrituurde kabeljauwreepjes
Gefrituurde kabeljauwreepjes - tartaarsaus Goujonettes de cabillaud - sauce tartare
26
Carpaccio van gedroogde entrecôte ‘Holstein’
Carpaccio van gedroogde entrecôte ‘Holstein’ creme van groene kruiden - mierikswortel parmezaan - pijnboompit Carpaccio d’entrecôte ‘Holstein’ - creme d’herbes vertes - raifort - parmesan - pignons de pin
26
Batonetta’s 100% ‘Duroc de Batallé’
Gelakte ontbeende varkensribbetjes - ‘Tzatziki-dip’ Côtes de porc laquées et désossées - sauce ‘Tzatziki’
26
Thai porc and prawn ‘Money Bags’
Thai porc and prawn ‘Money Bags’ - fried - sweet & sour - coriander - chili dip
24
Pinsa Romana (pizza/focaccia)
Pinsa Romana (pizza/focaccia) - dry-aged entrecôte‘Holstein’ - burrata di Bufala kerstomaat Pinsa Romana (pizza/focaccia) - entrecôte dry-aged ‘Holstein’ - burrata di Bufala - tomates cerises
26
Plankje 100% Iberico Bellota ham
Plankje 100% Iberico Bellota ham - Cebo de CampoMonte Nevado - Muy Bien! Plateau de jambon 100% Iberic Bellota - Ceco de Campo -Monte Nevado - Muy Bien!
Tataki van tonijn - furikake - sesam - wasabimayo Tataki de thon - furikake - sesam - mayo wasabi
26
Kaasplank 'Van Tricht' (v)
Kaasplank met harde, halfharde en zachte kazen geselecteerd door kaasmeesters Van Tricht Plateau de fromages durs, semi-durs et doux sélectionné par les maîtres fromagers Van Tricht
Liquid combo met een glaasje Cockburn’s Port Tawny Eyes (barrel-aged)
'Zarzuela’ authentieke Spaanse vissoep Noordzeevis - schaal- en schelpdieren aardappel toast van zuurdesem ‘Zarzuela’ ragoût de poisson espagnole poissons divers de la Mer du Nord - coquillages et crustacés pommes de terres - toast au levain
VG 26
VIS
Nieuwpoortse kabeljauwpuree
Hand gepelde grijze garnalen - gepocheerd eitje van boer Olivier - garnalenmousseline Crevettes grises décortiquées à la main - oeuf poché de fermier Olivier - mousseline de crevettes
VG 30 HG 42
Sliptongetjes
Sliptongetjes gebraden in beste boterslaatje frietjes Les solettes poêlées au beurre frais - salade pommes frites
42
Op vel gebakken kabeljauw
Op vel gebakken kabeljauw - aardappelsmeus met trostomaat basilicum - waterkers - witte wijnsaus - mosselen Cabillaud cuit - puree de pommes de terres et tomates de vignes basilic - cresson - sauce vin blanc - moules
42
Gebakken zalm mi-cuit ‘MOWI’
Gebakken zalm mi-cuit - ‘MOWI’ - groene kruidenkorst - aardappelpuree - paksoi mosterdsaus Saumon mi-cuit ‘MOWI’ - croûte aux herbes pommes de terre en puree - pak-choi - sauce moutarde
39
Gebakken filet van pladijs van de kust
Gebakken filet van pladijs van de kust scheermessen - jonge spinazie - Korenaar asperge gekonfijte aardappelbotersaus met dragon Filet de plie du littoral cuite - couteaux de mer épinardsjeunes - asperges des bois - pommes de terres confitessauce au beurre et estragon
39
‘Zarzuela’ authentieke Spaanse vissoep
‘Zarzuela’ authentieke Spaanse vissoep Noordzeevis - schaal- en schelpdieren aardappel toast van zuurdesem ‘Zarzuela’ ragoût de poisson espagnole - poissons divers de la Mer du Nord - coquillages et crustacés - pommes de terres - toast au levain
42
Toast van zuurdesem met handgepelde grijze garnalen
Toast van zuurdesem - handgepelde grijze garnalen geplet en gepocheerd eitje van boer Olivier yuzumousseline Toast au levain - crevettes grises décortiquées à la main -oeuf écrasé et poché de fermier Olivier mousseline de yuzu
36
Tartaar van ‘MOWI Supreme’ zalm
Tartaar van ‘MOWI Supreme’ zalm - granny smith komkommer - radijs - zure room - dille potato wedges Tartare de saumon ‘MOWI Supreme’ - granny smith concombre - radis - crème aigre - aneth potato wedges
36
Tomaat met handgepelde garnalen
Tomaat met handgepelde grijze garnalen knapperige bindsla - frietjes Tomate aux crevettes grises décortiquées à la main - coeur de laitue - pommes frites
42
Zeeuwse mosselen
Zeeuwse mosselen - frietjes - kruidenmayo Moules de Zélande - pommes frites - mayonnaise aux herbes
Rundstartaar ‘Blonde d’Aquitaine’ op wijze van de chef
Met de hand gesneden rundstartaar ‘Blonded’Aquitaine’ op wijze van de chef slaatje - frietjes Tartare de boeuf au couteau ‘Blonde d’Aquitaine’à la façondu chef - salade - pommes frites
34
Rundstartaar ‘CHIC & CHER’
Met de hand gesneden rundstartaar ‘CHIC & CHER’ Royal Belgian Caviar Osietra knapperige bindsla - frietjes Tartare de boeuf au couteau ‘CHIC & CHER’ Royal Belgian Caviar Osietra - sucrine pommesfrites
Ceasar Salade ‘Veni Vidi Vici ‘- Kip - bindsla Romeinse sla - zuurdesemcroutons parmezaanviaigrette - zacht gekookt eitje van boer Olivierpancetta - parmezaan Salade Ceasar ‘Vini Vidi Vici’ - Poulet - sucrine laitue romaine - croutons de levainvinaigrette de parmesan - oeuf à la coque - pancettaparmesan
32
Tomaat met handgepelde garnalen
Tomaat met handgepelde grijze garnalen knapperige bindsla - frietjes Tomate aux crevettes grises décortiquées à la main coeur de laitue - pommes frites
Met harde, halfharde en zachte kazen geselecteerd door kaasmeesters Van Tricht Fromages durs, semi-durs et doux sélectionné par les maîtres fromagers Van Tricht
28
Liquid combo
Liquid combo met een glaasje Cockburn’s Port Tawny Eyes (barrel-aged)